Перечинські лісівники взяли участь у святкуванні міжнародного свята Дня мисливця, який відбувся в селі Шаланки Виноградівського району. Гостям свята представили різні трофеї, добуті власноруч та пригощали смачними стравами мисливської кухні.
Відсвяткувати День мисливця в урочище Великий ліс з’їхалися мисливці та лісівники зі всієї області і навіть з-за кордону, приїхало багато поважних гостей – заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Бондар Володимир Налькович, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, заступник голови обласної ради Йосип Борто, представники дипломатичних установ, керівники відомств області, керівництво та співробітники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства. Але головними діючими особами святкування стали мисливці з України, Угорщини, Словаччини, Румунії, Чехії, Німеччини.
На даному заході директора ДП «Перечинське лісове господарство» Ярослава Михайловича Кополовця за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток лісового і мисливського господарства області, високий професіоналізм та з нагоди міжнародного свята «День мисливця 2018» нагородили почесною грамотою Закарпатської обласної державної адміністрації.
Вперше під час святкування Дня мисливця, відбулася урочиста посвята кандидатів у мисливці, які успішно склали іспит на отримання посвідчення мисливця. Ще одним мисливцем Перечинщити став майстер Перечинського лісництва ДП «Перечинський лісгосп», котрому вручили посвідчення мисливця.
Гостей розважала насичена програма: змагання зі стрільби, демонстрація мисливських собак, виставка спеціалізованої техніки та мисливських трофеїв, дегустація харчів мисливської кухні та багато іншого. Для дітей працював ігровий майданчик. Солісти та творчі колективи подарували яскраві музичні та хореографічні номери. Відбувся показ творів фотохудожників, анімалістів, пейзажистів, різьба по дереву на мисливську тематику та виготовлення мисливських сувенірів, імітація реву мисливських тварин, показ манків на козулю і дику качку, частування гостей свята стравами мисливської кухні.